Velkommen til min hjemmeside!

 

Denne hjemmeside tilhører, og omhandler, Tina Jensen (af nogen bedre kendt som Tina Skytte). Er du skytte i De Danske Skytteforeninger, har du læst på HIH / AU-HIH, boet i Birk Centerpark ved Herning eller været andre steder, samtidig med mig, ved du måske hvem jeg er. Ellers kan du få en idé om det ved at læse "Om mig"-menuen til venstre.

En stor del af indholdet på denne hjemmeside omhandler min dejlige dreng, Matthias, født 20. oktober 2010. Der er en omfattende dagbog med billeder fra hans første leveår, og enkelte videoklip. Siden hans 1 års fødselsdag har der været en del stilstand i skriveriet, men der bliver fulgt op på det, efterhånden som jeg får tid og mulighed for det. Dog bliver der næppe tale om en egentlig dagbog, men nok nærmere en samling af historier og begivenheder for de enkelte måneder. Og selvfølgelig masser af billeder.

 

Der er nyligt blevet ændret en del på siden og der arbejdes på et "pænere" layout. Det kommer nok med tiden. Måske starter jeg også en blog - men det er endnu ikke fastlagt.

 

 

tinatskytte.dk