Lidt om mig:

Jeg er en frisk pige på 28 og i maj 2008 flyttede jeg sammen med min kæreste i Århus. Vi blev i øvrigt forlovet 1. november 2008. Lige nu leder jeg efter et godt job - hvilket ikke nødvendigvis måles på lønnen, men på de mennesker, jeg skal arbejde sammen med og selve arbejdsmiljøet. Og så snakker vi da også lidt om at få nogle børn engang, inden jeg går hen og bliver alt for gammel. Hvis alt går som det skal, har jeg foreløbig termin i starten af november 2010 - og vi glæder os meget til rollen som forældre!


Hvorfor Tina "Skytte"?

Jeg har gået til riffelskydning siden 12. januar 1993 og i efteråret 1999, hvor jeg var færdig med gymnasiet, tog jeg et halvt år på Idrætshøjskolen i Århus (IHÅ), hvor jeg havde skydning, og volleyball, som speciale. Vi var flere der hed Tina, så jeg blev kaldt "Skytte-Tina" hvilket dog hurtigt ændrede sig til "Tina Skytte". Året efter tog jeg den 1-årige HH og her fik jeg også lynhurtigt tilnavnet "Skytte". Det har så hængt ved lige siden, uden at jeg selv har nævnt, at andre tidligere har kaldt mig Skytte. Mens jeg boede i Birk ved Herning og læste på AU-HIH, var jeg mere kendt som Tina Skytte end Tina Jensen og de fleste troede faktisk jeg hed Skytte til efternavn. Jeg har da også forsøgt at tage navneforandring og få Skytte som mellemnavn, men det kunne så ikke lade sig gøre på daværende tidspunkt. Men det at jeg er blevet kaldt Skytte så længe, er altså årsagen til navnet på mit domæne m.v.. I starten af 2010 besluttede jeg at "lægge riflen på hylden". Jeg er ikke skytte længere og vender sandsynligvis ikke tilbage til sporten, da jeg har overbelastet mine knæ ved at slæbe rundt på rifler og skydegrej til stævner i hele landet, samt flere internationale stævner og mesterskaber. Det var en hård beslutning at tage, da jeg satte mine rifler, skydetøj og andet grej til salg. Men jeg følger stadig lidt med i, hvad der foregår indenfor min idræt.


Uddannelse

Januar 2009 blev jeg færdig med HAim (Handels Akademiker med International Management). Sammen med den har jeg en "double-degree", eftersom jeg brugte det meste af skoleåret 2007-2008 på Mälardalens Högskola / Mälardalen University i Västerås i Sverige - ca. 100 km vest for Stockholm. Det var egentlig meningen, jeg skulle have skrevet min bachelor i Sverige og færdiggjort min uddannelse der, men jeg kom uheldigvis i gruppe med nogen, som ikke kender reglerne og ser stort på, om man kopierer andres arbejde direkte, uden nogen form for referencer. Er der noget jeg ikke vil finde mig i, så er det snyd og bedrag - så jeg valgte at bryde ud af gruppen, selvom det så betød at jeg blev yderligere forsinket og måtte skrive min bachelor-opgave alene, da jeg kom hjem til Danmark igen. Det har været en hård omgang, men uanset hvad, håber jeg at mine erfaringer kan bruges i en fremtidig jobsituation. Nu kommer så det spændende: Hvad kan jeg blive med min uddannelse? Og er der job til mig, nu hvor finanskrisen trykker? Foreløbig ser det desværre meget sort ud. Jeg ville gerne have overbygningen som Cand.Merc. med, men den mulighed har jeg desværre heller ikke, da jeg ikke har flere SU-klip. Jeg kæmper i forvejen med en større SU-gæld, da jeg måtte tage slutlån for at kunne afslutte min uddannelse. Nu venter jeg bare på et job, så jeg kan få betalt min gæld tilbage og ellers nyde den fritid jeg nu måtte få, sammen med familien.


Jobønsker

Det vigtigste for mig, mht. en fremtidig jobsituation er, at der er et godt arbejdsmiljø med nogle gode kolleger. Det er faktisk vigtigere end en høj løn, for der er ikke noget så ødelæggende for jobtilfredsheden, som et dårligt arbejdsmiljø med trælse kolleger. Og så vil jeg selvfølgelig helst have en stilling, hvor jeg kan bruge min uddannelse. Jeg har især interesse for at arbejde med statistik og kvantitative metoder, gerne i forbindelse med brugeranalyser, tilfredshedsanalyser, markedsanalyser og generelt marketing. Det er områder jeg synes er rigtig spændende! Derudover synes jeg også regnskab, samt organisation og ledelse er interessante arbejdsområder.


Fritid

Min kæreste lokkede mig på et tidspunkt med i AGF-Service, som står for program- og billetsalg, billettering samt opsætning og nedtagning af borde og stole til VIP'erne og mobilskilte langs løbebanen, før, under og efter AGF Fodbold's hjemmekampe på Århus Stadion - NRGi Park. Det er ikke fordi jeg går op i fodbold, men jeg kunne godt lide det sociale sammenhold og det "rush" det gav, når der virkelig var tryk på. Og selvom man måske ikke kan lide fodbold, kan man næsten ikke undgå at blive grebet af den fantastiske stemning der er på stadion. Det er udelukkende frivilligt arbejde og jeg selv var en del af billetsælger-gruppen og efter kampen hjalp jeg så enten med oprydning af borde og stole eller med at tage skilte ned. Derudover påtog jeg mig en ekstra tjans, idet jeg hjalp med at lave smørrebrød til servicelederne og dem der i øvrigt mødte lidt tidligere inden kampen. Min kæreste er en af dem der møder tidligt for at hjælpe med skiltene og vi fulgtes som regel ad derud. Jeg bryder mig ikke om at sidde stille og lave ingenting, for så føler jeg bare, at jeg spilder tiden. Det var derfor nærliggende for mig at melde mig til "madholdet" og yde en ekstra indsats der. Under kampen hjalp jeg desuden med at gøre kasserne op fra billetsalget, så de der gerne ville se kampen kunne få lov til det og de øvrige kasseoptællere kunne blive lidt hurtigere færdige. Jeg var dog kun medlem af AGF-Service fra juli 2008 til starten af marts 2009, grundet ledelsesmæssige problemer. Nu er jeg i stedet en del af AGF SKILTETEAM, som står for opstilling og nedtagning af mobilskilte og 3D-tæpper/TV-tæpper i forbindelse med AGF's hjemmekampe på stadion. Der er rig mulighed for at få sved på panden, men jeg syntes det er dejligt og rigtig hyggeligt.

Min fritid bruger jeg i øjeblikket mest på venner og familie, at læse bøger, se film, facebook, sy tøj og puder, og så står jeg også for det meste af oprydning, madlavning og rengøring. Men foreløbig går det meste af tiden med at søge job, herunder deltage i kurser hos A-kassen og besøge jobmesser.